BD

Allmänna GrapplingSällskapet
Prästgatan 10, 972 34 Luleå
https://www.facebook.com/pages/Allm%C3%A4nna-GrapplingS%C3%A4llskapet/102241959811123

Vi är en grappling klubb med fokus på Brasilian Jiu-Jitsu och Submission Wrestling.

Kvalitet inte kvantitet.

Vi vet att antalet tekniker inte fäller avgörandet, när det verkligen gäller är det ett fåtal väl bemästrade tekniker som vinner fighten. Vi lär vanligtvis inte ut mer än ett par tekniker varje pass, det för att ge medlemmarna mer tid att ta till sig grunder och detaljer....

Rom byggdes inte på en dag.

För att riktigt behärska grapplingen måste du lägga ner blod, svett och tårar på mattan. Det finns inga genvägar men för den skull behöver inte resan bli tråkig.

Vi finns centralt i Luleå vid tågstationen, följ perrongen åt höger mot viadukten.

View Larger Map

Art Of Roll
Kronetorpsgatan 1
0737473335
https://www.facebook.com/artofrollBJJ

Klubben drivs av Gabriel Rosberg som varit svart bälte sedan 2011 med flera stora titlar i bagaget.med uppbackning av Rickard Nilsson som varit svartbälte sedan 2012 samt Gabriels bror Andre som är lila bälte

Berserk MMA
Hjärnegatan 1K
BerserkMMA.com
0704584296
facebook.com/Berserk.MMA.Sthlm

Klubben Berserk MMA grundades 2004 av ett kompisgäng med målet att träna hårt och att ha kul tillsammans.

Detta mål har inte ändrats: Berserk MMA är fortfarande en trivselklubb som är öppen för alla – oavsett kön, hudfärg, religion eller sexuell läggning. Att ge varandra ett leende eller en klapp på axeln är en självklarhet, både bland våra coacher och medlemmar.

Vi gillar även att gå och äta middag tillsammans efter en hård träning. Eller varför inte semestra utomlands tillsammans och gå lite MMA-matcher? För trots vår ambition att vara Stockholms softaste klubb så har vi en långsiktig satsning för att fostra fram nya talanger och har god erfarenhet av både träning och tävlingsverksamhet inom MMA (Mixed Martial Arts), SW (submission wrestling), samt kickboxning, thaiboxning och knockdown-karate.

View Larger Map

BK Yoi
Järnvägsgatan 19 565 32 MULLSJÖ
Budoklubben Yoi
0392/313 96
http://www.facebook.com/groups/149107891783633/">http://www.facebook.com/groups/149107891783633

Vi är en liten klubb i Mullsjö som främst sysslar med judo och jujutsu kai men vi blandar friskt med sånt vi känner för.

View Larger Map

Bollnäs MMA
Karma Träningscenter, Läroverksgatan 52a, 82133 Bollnäs
0278-24200.

Bollnäs MMA är en nystartad klubb som håller till i fräscha lokaler på Karma Träningscenter.

View Larger Map

Bålsta Dojo
Kalmarvägen 3, Bålsta
Bålsta Dojo
070 - 792 02 73
www.facebook.com/balstadojo

Välkommen till Bålsta Dojo

Du har nu tagit första steget till att börja träna i vår förening, vi är en ideellförening med ca 150 medlemmar. Bålsta Dojo är en framgångsrik klubb på tävlingsarenan inom Ju-jutsu, MMA, BJJ och Submisison Wrestling.

Mer information finner du på http://www.balstadojo.com/nyborjarinformation/

Conde BJJ & MMA
Karl Gustavsgatan 49, 411 31 Göteborg
https://www.facebook.com/pages/Conde-Bjj-Mma/141023345987642

Träningen leds främst av Martin (Greven) Hedenbergh som är en av Sveriges mest meriterande utövare i submisson wresling. Martin har under det senaste året erhållt titlar i submission wrestling såsom Alive champion 2010, SM guld 2009, vinnare av grapplingligan 2009, och FILA VM 2:a.

View Larger Map

Dynamix Köping
Budocenter, Tunadalsgatan 26, 731 31 Köping
Dynamix Köping
46 (0)73-9064636
https://www.facebook.com/#!/groups/207956045915830/

Dynamix Köping bildades 1982 av Leif Johansson. Klubben hette mellan 1982-2011 Köpings Ju-Jutsu Klubb och just Ju-Jutsu har varit klubbens huvudsakliga idrott.

År 2006 introducerades Sport Ju-Jutsu i föreningen och klubben lämnade traditionell Ju-Jutsu bakom sig och började satsa mer på den idrottsliga Ju-Jutsun, med mer kamp (sparring) och fysiskt krävande träning.

Efter 2006 och fram till idag har klubben utvecklats mycket och flera olika idrotter har tillkommit. I och med det har klubben vuxit och har idag allt från motionärer till elitidrottare som medlemmar.

År 2011 bytte föreningen namn till Dynamix Köping. Det nya föreningsnamnet speglar bättre vår verksamhet som innefattar olika idrotter och visar även vår koppling till kampsportsförbundet Dynamix Fightings Sports (www.dynamixfightingsports.com).

Vi är idag en stabil förening som ständigt arbetar hårt för att utvecklas. Vi kan erbjuda Dig god gemenskap och hård träning. Du kan när som helst börja i någon av våra träningsgrupper om det finns plats.

Vi har nolltolerans vad gäller våldsbrott, narkotika och doping.

Visa större karta

Epic Training Center
Industrigatan 10, vänersborg
www.facebook.com/EpicTrainingCenterVanersborg

Hos oss sitter ingen på bänken!

View Larger Map

Fenix Budo & Kampsportsförening
Kadettgatan 2, 254 55 Helsingborg
076-820 60 20
https://www.facebook.com/groups/162850277151/

Vår ambition är att kunna erbjuda er alla oavsett om ni är totalt nybörjare utan någon erfarenhet alls upp till och med avancerade utövare och elit, träningspass som passar! Med en topprenoverad träningsanläggning kan vi garantera er en fräsch och häftig miljö. Med våra första terminer i ryggen där över 500 medlemmar har tränat hos oss, står vi starkare än någonsin!

Fight Club Stockholm
Dalagatan 16, 113 24 Stockholm
08-51 51 15 15
https://www.facebook.com/FightClubStockholm

En av Sveriges bästa klubbar för stående kamp. Som medlem hos oss kan du träna på över 20 pass i veckan. Vi välkomnar både motionärer och den som vill satsa på kampsport som elit idrott. Hos oss kan du träna Muay-Thai, Kickboxning & Freeboxing.

Vill du bli en del av vår framgångsrika förening så erbjuder vi dig "prova på pass". Det är bara att komma ner när du vill i veckan, så får du känna på om vårt sätt att träna kampsport på passar just dig. Du behöver inte ha några förkunskaper. Våra pedagogiska instruktörer är väl meriterade utövare och hos oss är kunden alltid i fokus.

Huvudinstruktör: Dick Alves

View Larger Map

Fit4Fight Gym
Prästgårdsängen 1, 412 71 Göteborg
Fit4Fight Gym
0708-266659
www.facebook.com/Fit4FightGym

Fit4Fight Gym grundades 2006 och huseras i dagsläget av flera proffsfighters, Svenska Mästare och några av Sveriges främsta instruktörer!

Vi är unika med att erbjuda våra medlemmar träning i samtliga stilar i ett och samma medlemskap dvs. MMA, Muay Thai, Kickboxning, Sanshuo, Boxning, Brazilian Jiu-jitsu, Submission Wrestling, Krav Maga och CrossFit!

Kom och provträna redan idag! Vi har rullande intag året runt och erbjuder en veckas provträning utan kostnad!

Välkommen till gemenskapen!

View Larger Map

Hilti Brazilian Jiu Jitsu
Årsta skolgränd 8 117 43 Stockholm
Hilti BJJ
https://www.facebook.com/groups/17715731568/

Hilti Stockholm är en intresseförening. Grunden i vår verksamhet är Brasiliansk Jiu-Jitsu. Vi tränar och tävlar även inom Submission Wrestling och Mixed Martial Arts. Träningen omfattar barn, ungdomar och vuxna. Motionärer och elit.

Här finner du unga och gamla, tjejer och killar. Nybörjare och proffs. Kom gärna förbi och prova eller bara titta på. Många har frågor om att komma igång och träna. Vad man skall ha för utrustning, vilken grupp man skall vara med i osv.

Det bästa är: Ta med shorts och en t-shirt och komma till oss för att provträna. Kolla in. Känn av. Snacka med tränarna. Allt löser sig och det bästa är att komma och kolla.

HILTI BJJ är Stockholms äldsta BJJ-klubb och har sedan starten tävlat i IBJJF, Pride, UFC och ett stort antal andra stora organisationer.

View Larger Map

Hjärups Budoklubb
Ämnesvägen 2, Hjärup
https://www.facebook.com/hjarups.budoklubb.16?fref=ts

Combat Ju Jutsu skapar en bra grund för bla. MMA och andra tävlingskategorier eftersom Combat Ju Jutsu innehåller alla aspekter som tävlingskampsport innefattar, det vill säga slag & spark, kast & nedtagningar och mattkamp.

Vi i Hjärups budoklubb har både pass med renodlat självförsvar och pass som är inriktade på tävlingar, som Combat MMA och grappling. Vi tränar fysiskt och mentalt för att utveckla fysiken och tekniken och vi växer även som människor. Vi vill stärka självkänslan och självförtroendet hos våra medlemmar så att de har nytta av detta även i andra delar av livet. Vi sätter stort värde i samhörighet och solidaritet och vill ge våra medlemmar en värdefull fritid och hobby som skapar god grund för en bättre värld.

Combat Ju Jutsu utövas som självförsvar och är en väldigt offensiv självförsvarskonst som har sitt ursprung i Japan. Ju Jutsu uppfanns av Buddistmunkar men förädlades senare av samurajerna. Effektiviteten låg i dess bredd och mängd av tekniker vid både stående och i liggande kamp. Ju Jutsu har sedan spritts över världen till alla väldsdelar, inte minst till Europa. Stavelsen av namnet ”Ju Jutsu” varierar mycket (ex. Jiu Jitsu, Jiu Jutsu) men grunden är den samma. Flera nya stilar av denna kampkonst har dykt upp i olika länder och städer. I Sverige har stilen Ju Jutsu funnits sedan 60-talet.

Är du sugen på kampsport, kampkonst och självförsvar? Här finns vi! Kolla på Facebook eller vår hemsida för mer info.
Ni är hjärtligt välkomna!

}
AllAccessDisabledAll access to this object has been disabledE1BBCCB583FB7C5D2M18tL+oH3h4kydfyFTujljQG6Mlg61GZsy8hOL+9Whz52KNdXrAZLtsxaqZgdm0XdtNyd8+MPk=
Close